mors
/
16 december 2020

Een sollicitatie, een Linkedin profiel of een mooie update van jezelf; goede redenen om een zakelijk portret te komen laten maken in de studio.

0
mors
/
16 december 2020

Wat een feest; jouw kindje wordt 1 jaar! Dit mag gevierd worden en natuurlijk kunnen we hier ook een feestje van maken in de studio in de vorm van een smash-the-cake-shoot.

0
mors
/
16 december 2020

Een baby op komst! Dat is natuurlijk een fantastische periode in het leven van jou, je partner en/of de andere kindjes binnen het gezin. En wat is er dan mooier dan dit vast te laten leggen zodat je nog eens met weemoed terug kan kijken naar die mooie buik en dat kindje dat daarin nog heerlijk beschermd bij mama verstopt zat.

0
mors
/
16 december 2020

Er zijn veel redenen om eens een keer een groepsfoto te laten maken. Een veertigjarig bruiloftsfeest van opa en oma, een vrijgezellenfeest van je zus, vaderdag of bijvoorbeeld jouw ‘sweet 16’ verjaardag met vriendinnen!

0
mors
/
16 december 2020

Jullie trouwdag… Een dag waar je lang naartoe leeft en waar je de rest van je leven aan terug denkt.

0
mors
/
23 mei 2018

Een aparte specialisatie binnen ons werk is de schoolfotografie. Tevens is dit voor ons een fantastisch leuke uitdaging. Iedere school weer.

0