Zwanger / Newborn

 

….en dan is het zover! Een baby op komst! Dat is natuurlijk een fantastische periode in het leven van jou, je partner en/of de andere kindjes binnen het gezin. En wat is er dan mooier dan dit vast te laten leggen zodat je nog eens met weemoed terug kan kijken naar die mooie buik en dat kindje dat daarin nog heerlijk beschermd bij mama verstopt zat.

 

Ik merk vaak dat veel aanstaande moeders toch wat gespannen zijn en twijfelachtig. Het is toch heel prive…jouw buik met jouw kindje!! Aan mij de mooie taak om te zorgen dat je ontspannen met mij zo’n fotoshoot in gaat. Dat we er samen in alle rust gewoon een hele leuke fotoshoot van maken. Voor mij altijd heel speciaal om te doen. En ik vind het fantastisch als ik wat maanden later jou en je kindje nog eens terugzie .. voor een mooie newborn shoot! Beide los te boeken…maar ook als combinatie!

 

 

Prijzen:

• Mama (evt ook met papa erbij) en buik: € 80,00.
• Mama, papa en broer/zus: € 120,00.
• Newborn (thuis of in de studio) € 150,00.

 

Indien een zwangerschaps- en newborn shoot geboekt wordt krijgt u 15% korting op de totaalprijs.

Zwanger / newborn

Een baby op komst! Dat is natuurlijk een fantastische periode in het leven van jou, je partner en/of de andere kindjes binnen het gezin. En wat is er dan mooier dan dit vast te laten leggen zodat je nog eens met weemoed terug kan kijken naar die mooie buik en dat kindje dat daarin nog heerlijk beschermd bij mama verstopt zat.

1
Datum:
16 december 2020
Label:
error:
Dichtbij
Notice: Undefined variable: onclick="window.location.href='#'" in /home/maaikecap/domains/maaikecapponfotografie.nl/public_html/wp-content/themes/kazron/framework/shortcodes/view/image-3d.php on line 76
>
The Girl

HI, I’M ALICE JANE. I’M A PHOTOGRAPHER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eu lobortis erat. Aliquam lacinia nisi ipsum, non molestie diam molestie eu. Mauris tris tique rhoncus lectus, quis viverra dui pretium in. Vivamus luctus velit eget massa sollicitudin, et blandit nulla sagittis. Nulla elementum pharetra rutrum. Aliquam dapibus, urna vel consectetur pharetra, elit dui efficitur ipsum, nec pharetra erat ipsum eget justo. Nam efficitur diam sit amet ve hicula aliquam.

Dichtbij
2021 ⓒ maaikecapponfotografie