Foto’s op school of kinderdagverblijf

 

Een aparte specialisatie binnen ons werk is de schoolfotografie. Tevens is dit voor ons een fantastisch leuke uitdaging. Iedere school weer. Voor mij zit die uitdaging in de afwisseling van kleuter naar puber….van gereserveerd naar spontaan…van leerkracht naar leerling. Iedereen willen wij in het korte tijdsbestek dat we daarvoor hebben op een mooie maar vooral eigen manier vastleggen.

 

We wijken absoluut af van de standaard schoolfotografie. Dus geen wolkjes-achtergrond en een standaard 13×18 kleurenportret maar ook een stoere vierkante zwartwit foto en een spontane foto ten voeten uit tegen een gave achtergrond! Eigentijds….spontaan….vernieuwend….dat is onze manier van schoolfoto’s maken! Dit alles gaat op een gestructureerde manier, grotendeels naar wens van de school. Maar alles in een vrolijke setting, zodat de kinderen thuis enthousiast aan tafel vertellen dat ze op de foto mochten…..bij de schoolfotoGRAVIN….zoals de kleuters dat zo mooi kunnen benoemen!!

 

Maak eens een feest van de schoolfoto’s en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

 

Wist u dat:

• U aanpassingen aan de foto’s die getoond zijn door mag geven VOORDAT u bestelt.

• Dit een aanpassing mag zijn in de afmeting van de foto of bijvoorbeeld het wegpoetsen van een vergeten kruimeltje.

• U bij de voordeelsets ook een mogelijkheid ziet staan om alle foto’s in de map digitaal te bestellen voor € 55,00 ongeacht het aantal foto’s in deze map.

• Indien u van beide kinderen BINNEN 1 GEZIN deze digitale totaalmap wilt bestellen u mag mailen om een korting aan te vragen van € 15 op de tweede map.

• Schoolfotografie: de school maakt geen kosten als wij komen fotograferen. Wij halen onze omzet alleen uit de verkopen aan de ouders.

Schoolfotografie

Een aparte specialisatie binnen ons werk is de schoolfotografie. Tevens is dit voor ons een fantastisch leuke uitdaging. Iedere school weer.

1
Datum:
23 mei 2018
error:
Dichtbij
The Girl

HI, I’M ALICE JANE. I’M A PHOTOGRAPHER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eu lobortis erat. Aliquam lacinia nisi ipsum, non molestie diam molestie eu. Mauris tris tique rhoncus lectus, quis viverra dui pretium in. Vivamus luctus velit eget massa sollicitudin, et blandit nulla sagittis. Nulla elementum pharetra rutrum. Aliquam dapibus, urna vel consectetur pharetra, elit dui efficitur ipsum, nec pharetra erat ipsum eget justo. Nam efficitur diam sit amet ve hicula aliquam.

Dichtbij
2021 ⓒ maaikecapponfotografie