Ja ik wil!

 

Jullie trouwdag… Een dag waar je lang naartoe leeft en waar je de rest van je leven aan terug denkt.

 

Het voelt als een eer voor mij om als jullie fotograaf een rol te mogen spelen op deze mooie dag. Daarom vind ik het heel belangrijk dat er een klik is tussen ons. Dat is de reden dat ik altijd eerst een keer kom praten bij jullie als bruidspaar thuis. Ik kan zodoende de sfeer voelen tussen jullie binnen jullie vertrouwde woonomgeving. Uiteindelijk sta ik namelijk heel dichtbij op de bijzondere dag. Ik wil graag dat er een ontspannen gevoel is zodat ik de bruid en de bruidegom op een manier kan vastleggen waarop jullie jezelf herkennen. Dus geen gemaakte poses of situaties maar een weergave van jullie vreugde en de liefde op jullie trouwdag!

 

Jullie krijgen de foto’s van de trouwdag digitaal geleverd. Ook is er de mogelijkheid om de foto’s in een prachtig album te laten zetten door mij.

 

Ik heb veel oog voor details. Dus van een waardevolle glimlach van oma tot een onderonsje van het bruidspaar…ik probeer juist die dingen mee te nemen in de reportage.

 

Maar bovenal probeer ik een fotograaf te zijn waar jullie je lekker bij voelen. Die er is … maar geen hoofdrol overneemt op de trouwdag….want jullie zijn het paar in de spotlights!

 

 

Prijzen:

• € 950,00 obv 8 uur aanwezigheid. Meer- op minder uren te verrekenen met € 50,00 per uur.

• Trouwalbum op maat vanaf € 450,00.

Trouwfotografie

Jullie trouwdag… Een dag waar je lang naartoe leeft en waar je de rest van je leven aan terug denkt.

1
Datum:
16 december 2020
error:
Dichtbij
Notice: Undefined variable: onclick="window.location.href='#'" in /home/maaikecap/domains/maaikecapponfotografie.nl/public_html/wp-content/themes/kazron/framework/shortcodes/view/image-3d.php on line 76
>
The Girl

HI, I’M ALICE JANE. I’M A PHOTOGRAPHER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eu lobortis erat. Aliquam lacinia nisi ipsum, non molestie diam molestie eu. Mauris tris tique rhoncus lectus, quis viverra dui pretium in. Vivamus luctus velit eget massa sollicitudin, et blandit nulla sagittis. Nulla elementum pharetra rutrum. Aliquam dapibus, urna vel consectetur pharetra, elit dui efficitur ipsum, nec pharetra erat ipsum eget justo. Nam efficitur diam sit amet ve hicula aliquam.

Dichtbij
2021 ⓒ maaikecapponfotografie