Schoolfotografie

Een aparte specialisatie binnen ons werk is de schoolfotografie. Tevens is dit voor ons een fantastisch leuke uitdaging. Iedere school weer. Voor mij zit die uitdaging in de afwisseling van kleuter naar puber….van gereserveerd naar spontaan…van leerkracht naar leerling. Iedereen willen wij in het korte tijdsbestek dat we daarvoor hebben op een mooie maar vooral eigen manier vastleggen.

We wijken absoluut af van de standaard schoolfotografie. Dus geen wolkjes-achtergrond en een standaard 13x18 kleurenportret maar ook een stoere vierkante zwartwit foto en een spontane foto ten voeten uit tegen een gave achtergrond! Eigentijds….spontaan….vernieuwend….dat is onze manier van schoolfoto’s maken! Dit alles gaat op een gestructureerde manier, grotendeels naar wens van de school. Maar alles in een vrolijke setting, zodat de kinderen thuis enthousiast aan tafel vertellen dat ze op de foto mochten…..bij de schoolfotoGRAVIN….zoals de kleuters dat zo mooi kunnen benoemen!!

Maak eens een feest van de schoolfoto’s en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!Een aparte specialisatie binnen mijn werk is de schoolfotografie. Tevens is dit voor mij een fantastisch leuke uitdaging. Iedere school weer. Voor mij zit die uitdaging in de afwisseling van kleuter naar pre-puber….van gereserveerd naar spontaan…van leerkracht naar leerling. Iedereen wil ik in het korte tijdsbestek dat ik daarvoor heb op een mooie maar vooral eigen manier vastleggen.

Ik wijk absoluut af van de standaard schoolfotografie. Dus geen wolkjes-achtergrond en een standaard 13x18 kleurenportret maar een stoere vierkante zwartwit foto en een spontane foto ten voeten uit tegen een gave achtergrond! Eigentijds….spontaan….vernieuwend….dat is mijn manier van schoolfoto’s maken! Dit alles gaat op een gestructureerde manier, grotendeels naar wens van de school. Maar alles in een vrolijke setting, zodat de kinderen thuis enthousiast aan tafel vertellen dat ze op de foto mochten…..bij de schoolfotoGRAVIN….zoals de kleuters dat zo mooi kunnen benoemen!!