Werkwijze

De werkwijze bij de fotoshoots in de studio of op locatie zijn als volgt;

Je maakt telefonisch of per email een afspraak. Vervolgens drinken we eerst een kop koffie met elkaar om even te acclimatiseren (vooral als er kinderen bij betrokken zijn) en overleggen we wat we gaan doen en of er speciale wensen zijn.
Daarna duiken we de fotoshoot in en maken we in een tijdsbestek tussen 1 en 2 uur foto’s in allerlei settings; verschillende achtergronden zijn mogelijk, verschillende kledingstijlen en verschillende samenstellingen per groep.

Daarna ga ik met de foto’s aan de slag. Ik maak zelf een selectie zodat jullie en overzichtelijke hoeveelheid foto’s kunnen beoordelen. Dit om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De foto’s komen online te staan onder een alleen bij jullie bekende code. Je kunt dus heerlijk thuis op je gemak je foto’s bekijken en samen bedenken wat je er mee wilt doen.

Vervolgens gaan we per email of telefoon overleggen wat we gaan doen. Je kunt ervoor kiezen een aantal foto’s af te laten drukken in elk gewenst formaat op fotopapier, canvas, glas etc.

Ook is het mogelijk digitale bestanden in hoge resolutie af te nemen en verder zelf met de foto’s aan de slag te gaan. Je kunt het dus zo duur of ingewikkeld maken als je zelf wilt. En indien gewenst met wat advies van mij, komen we er altijd samen uit!