Ja ik wil!

Jullie trouwdag… Een dag waar je lang naartoe leeft en waar je de rest van je leven aan terug denkt.
Het voelt als een eer voor mij om als jullie fotograaf een rol te mogen spelen op deze mooie dag. Daarom vind ik het heel belangrijk dat er een klik is tussen ons. Dat is de reden dat ik altijd eerst een keer kom praten bij jullie als bruidspaar thuis. Ik kan zodoende de sfeer voelen tussen jullie binnen jullie vertrouwde woonomgeving. Uiteindelijk sta ik namelijk heel dichtbij op de bijzondere dag. Ik wil graag dat er een ontspannen gevoel is zodat ik de bruid en de bruidegom op een manier kan vastleggen waarop jullie jezelf herkennen. Dus geen gemaakte poses of situaties maar een weergave van jullie vreugde en de liefde op jullie trouwdag!

Jullie krijgen de foto’s van de trouwdag digitaal geleverd. Ook is er de mogelijkheid om de foto’s in een prachtig album te laten zetten door mij.

Ik heb veel oog voor details. Dus van een waardevolle glimlach van oma tot een onderonsje van het bruidspaar…ik probeer juist die dingen mee te nemen in de reportage.

Maar bovenal probeer ik een fotograaf te zijn waar jullie je lekker bij voelen. Die er is … maar geen hoofdrol overneemt op de trouwdag….want jullie zijn het paar in de spotlights!

Prijzen

8 uur aanwezigheid op jullie trouwdag. De foto’s digitaal aangeleverd per Wetransfer en op dvd. € 850,00 incl btw.

Ieder meer- of minderuur (met een maximum van 12 uur aanwezigheid) kan verrekend worden met € 50,00 p/uur.

Een trouwalbum op maat gemaakt, varierend in prijs van € 400,00 - € 600,00.